MENÜ

Devamı var!

Sarı-Kırmızılı forma altında büyük başarılar kazanmak istediğini vurgulayan Elano, “İki maçta bir gol bir de asist yaptım. Ancak daha iyisini de yapabilirim” dedi.

Devamı var!

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Elano Blumer, amacının Sarı-Kırmızılı takımda büyük başarılar kazanmak olduğunu söyledi. Galatasaray TV’ye konuşan Brezilyalı futbolcu, “İki maçta bir gol, bir asist yaptım. Bu güzel bir başarı ve golümü de çok beğendim. Ancak daha iyisini de yapacağım. Her geçen gün antrenmanlarda performansımın üstüne koyuyorum. Benim buradaki amacım, her zaman söylediğim gibi büyük başarılar elde etmek, bunu da yapabileceğimi düşünüyorum. Avrupa Ligi’nde gerçekten zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Ama oradan çıkabilecek kaliteye sahibiz. Bunu başaracağımızı umuyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İstanbul aynı Brezilya’
Takımdaki arkadaşlarının kendisine her konuda yardımcı olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, “İstanbul çok güzel bir şehir. İklimi aynı Brezilya’ya benziyor. Kısa zamanda birçok yere gitme şansı buldum. Özellikle restoran, alışveriş merkezleri ve oralardaki oyuncakçıları gezdim. İki tane kızım var, onları eğlendirmem lazım” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ