MENÜ

Buca'da keyifler yerinde

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Dardanelspor'u 3-0 yenen Bucaspor'da Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, "Görevini kusursuz yapan teknik kadroyla futbolculara karşı yönetim kurulu, sponsorlar, camia ve taraftarlar da sorumluluğunu yerine getirmeli" dedi.

Buca'da keyifler yerinde

Bektur, dünkü karşılaşmada çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve 3 puanı hak ettiklerini söyledi. İki maçta iki galibiyet almalarının çok önemli olduğunu kaydeden Bektur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Görevini kusursuz yapan teknik kadroyla futbolculara karşı yönetim kurulu, sponsorlar, camia ve taraftarlar da sorumluluğunu yerine getirmeli. Takım olarak sorunumuz var mı? Evet var. Ama Kartalspor, Kocaelispor’a göre çok daha iyi durumdayız. Elbette ki amatör kulüpten daha kötü durumdayız."

TÜRKİYE KUPASI MAÇI
Türkiye Kupası 1. kademe maçında karşılaşacakları Göztepe’yi yapılanması nedeniyle İzmir’de işbirliğine en açık kulüp olarak gördüklerini kaydeden Bektur, müsabakanın taraftar değil spor karşılaşması içinde geçeceğini söyledi.

Bektur, maçın ilk olarak Atatürk Stadı’nda oynanacağının açıklandığını, ancak buna itiraz ettiklerini ve müsabakanın Yeni Buca Stadı’na alınmasının ardından tekrar Atatürk Stadı’nda oynanmasına karar verildiğini kaydetti.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile maçın tekrar Atatürk Stadı’na alındığını ifade eden Bektur, "Yeni Buca Stadı’nda bize herhangi bir şans verilmedi. Bucaspor’un sezon başında kulüplerle yapılan toplantıda derbi maçlarının Atatürk Stadı’nda oynanmasına şerh koymaması bir hatadır. Ancak daha sonra bu konuda gerekli müracaatımızı yaptık" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ