MENÜ

Broos'tan kadro devrimi

Belçikalı antrenör Toulouse maçının iyilerinden olan Barış ve Ceyhun'u yine ilk 11'de tuttu. Formsuz Cale'nin yerine Ferhat'a şans tanıyan Broos, Engin, Egemen ve Tjikuzu'ya da gözdağı verdi.

Broos'tan kadro devrimi

Trabzonspor’un dünkü ilk 11’inde teknik direktör Hugo Broos kelimenin tam anlamıyla bir devrim yaptı. Merakla beklenen Bursaspor kadrosunda sürprizlere imza atan Belçikalı çalıştırıcı, genç yıldızlarına büyük bir şans tanıdı. Savunmada son maçların formsuz ismi Cale’nin yerine Ferhat’ı değerlendiren deneyimli antrenör Egemen’i yedek oturtup yine Giray’ı kullandı. Orta alanda da değişim rüzgarları etkili oldu. Toulouse sınavının iyilerinden Ceyhun ve Barış’ı yine 11’de tutan Karadeniz temsilcisinin teknik patronu, Tjikuzu ve Engin’i yanında oturttu. Forvette ise Umut kulübeye demir attı. Bursaspor maçında Broos’un forvet tercihi ise Gökhan Ünal oldu.

Haberin Devamı

Tribünde iki yıldız
Karşılaşmada dikkat çeken bir başka nokta ise tribündeki yıldızlardı. Toulouse maçında oyundan çıkardığı Alanzinho’yu 18’e dahi almayan Hugo Broos, Bordo-Mavili taraftarların dört gözle beklediği İbrahima Yattara’yı da halen yetersiz bulduğu için maç kadrosunun dışında tuttu. Trabzonspor’un en çok para kazanan futbolcusu Yattara ile 4 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Alanzinho’nun bu durumu yabancı kontenjanını açmaya çalışan Fırtına’da kafaları karıştırdı.

YORUM YAZ