MENÜ

Broos şaşırttı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, forvet transferi konusunda yönetimi zor durumda bıraktı.

Broos şaşırttı

Daha önce, "Mevcut kadromuzdaki sakatlar iyileşirse, eksiğimiz kalmaz" diyen Broos, Bursaspor maçı sonrası ise, "Ben hiç bir zaman hücum oyuncusuna ihtiyacım olmadığını söylemedim" diyerek yönetime göndermede bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 4. haftasında, galibiyet parolasıyla çıktığı Bursaspor maçında iki puan kaptıran Trabzonspor'da kan kaybı devam ediyor. Ligde geride kalan 4 haftada bir galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan Trabzonspor'da, kaçan her gol sonrası tribünlerden, "Sadri gol gol" ve "Fatih Tekke" sloganları yükselmeye devam ederken, yönetim kurulu 2 buçuk yılı aşan görev süresince dün ilk kez taraftarlar tarafından istifaya davet edildi. Bordo - mavili takımda teknik direktör Hugo Broos'ta, daha önce yaptığı, "Mevcut kadromuzdaki sakatlar iyileşirse, eksiğimiz kalmaz" açıklamasına rağmen Bursaspor maçı sonrası, yönetime gönderme yaptı. "Ben hiçbir zaman hücum oyuncusuna ihtiyacım olmadığını söylemedim" diyen Broos, "Forvete ihtiyacımız yok. Türkiye'nin en kaliteli forvet oyuncuları bizde" diyen yönetim kurulunu da zor durumda bıraktı. Umut Bulut ve Gökhan Ünal'ın formsuzluğu ve Broos'un bu açıklamasından sonra yönetim kurulu transfer sezonunun bitmesine bir gün kala son dakika transferine imza atmaya çalışarak bütçesini zorluyor.

Haberin Devamı

BROOS: "ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"
Kaybedilen her puan sonrası eleştiri oklarına maruz kalan teknik direktör Hugo Broos ise, Sivasspor maçından sonra yaşanan düşüşe bir anlam veremediğini belirterek, "Bursaspor karşısında oyunun genelinde ortaya koyulan futboldan memnun olmama rağmen rakip alanda istediğimiz baskıyı kuramadık. Oysa çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş ve lige de iyi başlamıştık. Sonra ne olduysa birden böyle bir düşüşe girdik. Ama lige verilen arayı iyi değerlendirip, bu kötü süreçten bir an önce kurtulacağız. Yattara ve diğer oyuncularımızda tam hazır olarak aramıza katılacak. Ayrıca şu ana kadar tam anlamıyla yararlanamadığımız Gabric'ten de bu aradan sonra iyi bir verim alacağımızı düşünüyorum. Bu aradan sonra bambaşka bir şekilde lige dönmeye çalışaçağız" dedi.

HACISALİHOĞLU: "UMARIM BU SON PUAN KAYBIMIZ OLUR"
Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise oynanan futboldan memnun olmadıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, buna rağmen kazanabilecekleri bir maçta hesaplamadıkları bir puan kaybını yaşadıklarını ifade ederek, "Rakibimize zaman zaman üstünlük kurduk. Çok iyi oynamadık ama her şeye rağmen galibiyeti sağlayacak üstünlüğümüz vardı. Buna rağmen kendi sahamızda galip gelememek çok üzücü. Umarım bu yaşadığımız son puan kaybı olur" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YABANCILAR KAYIPLARDA
Öte yandan Trabzonspor, bu sezon yabancı oyuncularından bir türlü istediği verimi alamıyor. Yattara'dan sakatlığı nedeniyle 4 haftadır yararlanamayan Trabzonspor'da, Alanzinho ise performansındaki düşüklük nedeniyle son Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Yeni transfer Tjikuzu'da form düşüklüğü nedeniyle kulübeye çekilirken, solbek Cale'de formasını Ferhat'a kaptırdı. Yeni transfer Gabric ise henüz bekleneni veremezken, son haftalarda çok eleştirilen Colman, Bursaspor maçının en iyileri arasında yer aldı. Senegalli kaleci Tony Sylva ise yediği her gol sonrası kendine olan güveni kaybettirirken, yabancı futbolcular arasında en istikrarlı görüntüyü sezon başı gönderilmesi gündemde olan Song veriyor.

Haberin Devamı

"ARADIĞINIZ TAKIMA ULAŞILAMIYOR!"
Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler ise Bursaspor beraberliği sonrası takımın önemli bir kan kaybı yaşadığına vurgu yaptı. Taka Gazetesi, "Oynatmaya az kaldı!" başlığını atarken, Karadeniz Gazetesi ise, "Artık hattinizi bilin! Aradığınız takıma ulaşılamıyor!" manşetini kullandı. İlkhaber Gazetesi, "Kan kaybına devam", Günebakış Gazetesi ise, "Ah dertli başım" manşetleriyle Bursaspor beraberliğini okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Avni Aker kabus oldu" manşetini attı.

YORUM YAZ