MENÜ

Antep-Beşiktaş hattı

Beşiktaş transfer yapacaksa ilk adresi hiç şaşmıyor: Gaziantepspor... Ayhan'la başlayan rüzgar, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan, Ekrem, İsmail ve son olarak Tabata'yla devam etti.

Antep-Beşiktaş hattı

Özellikle Yıldırım Demirören yönetiminde kazandığı başarılardan çok yapılan transferlerle adından söz ettiren Beşiktaş’ın son olarak renklerine bağladığı Tabata, büyük yankı uyandırdı. Brezilyalı futbolcu için ödenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli taraftarları kızdırırken, ortaya çıkan tablo da gözlerden kaçmadı. Son yıllarda Beşiktaş’ın, Gaziantepspor’a ödediği bonservis bedelleriyle Güney ekibine ciddi bir ekonomik kaynak sağladığı net bir şekilde ortada... Toschak döneminde 8 milyon Dolar’a Ayhan transfer edilmiş, ancak bu futbolcu Beşiktaş’a fayda sağlayamamıştı.



Ayhan’ın 8 milyon Dolar’lık transferi, Türkiye’de büyük yankı uyandırmıştı.



Gaziantepspor’dan alınan İbrahim Üzülmez, şu anda Beşiktaş’ın kaptanı...



Fenerbahçe’nin elinden alınan İbrahim Toraman da Kartal’da kaptanlık yaptı.

Haberin Devamı

Ayhan’dan, Tabata’ya...
Daha sonra da Beşiktaş ile Gaziantep arasındaki transferler bitmek bilmedi. Antep’ten Üzülmez ile Toraman Siyah-Beyazlı kulübün yolunu tuttu. Gökhan Güleç için de Antep’e 1 milyon Euro ödendi. Geçen yıl Ekrem Dağ’ı alan Beşiktaş, bu sezon ise güney ekibini tam anlamıyla zengin etti. İsmail Köybaşı için 5.5 ve Serdar Kurtuluş, son transfer Tabata’ya da 8 milyon Euro ödendi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ