MENÜ

30 Ağustos coşkusu

Ay-Yıldızlı tişörtler giyen teknik heyet ve futbolcular, ısınmaya 10. Yıl Marşı eşliğinde çıkarken, tribünlerde dev bir Türk bayrağı açıldı.

30 Ağustos coşkusu

Genelkurmay Başkanlığı’nın Zafer Bayramı için hazırladığı kutlama görseline Daum ve bazı oyuncuların görüş bildirmesinin ardından dün de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tam bir 30 Ağustos rüzgarı esti. Kulüp tarafından stadın üst bölümlerine Türk bayrakları asılırken, Daum başta olmak üzere teknik heyet ve futbolcuların ısınmaya Ay-Yıldızlı tişörtlerle çıkarken, hoparlörlerden 10. Yıl Marşı çalınmaya başlandı.

Haberin Devamı

Pankartla çıktılarTüm taraftarlar, coşkuyla marşa eşlik ederken, Türk Telekom Tribünü’nde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Zafer, ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir” sözünün yer aldığı bir pankart açıldı.
Daha sonra içeri giden Sarı-Lacivertli oyuncular, sahaya “Güçlü ordu, güçlü Türkiye” yazılı bir pankartla çıktı. Takımlar seramoniye çıktığında Maraton tribününde dev bir Türkiye bayrağı açılmasıyla coşku doruğa çıktı. 10. Yıl Marşı’nın gece boyunca sık sık çalınması ve taraftarların marşa coşkuyla eşlik etmesi dikkat çekti.

YORUM YAZ