MENÜ

Werder çok 'Mesut' 2-3

Almanya 1. Ligi (Bundesliga) 4. hafta karşılaşmalarında bugün oynanan karşılaşmalarda, Werder Bremen deplasmanda Hertha BSC Berlin'i 3-2 yenerken, Werder Bremenli golcü oyuncu Mesut Özil, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Werder çok 'Mesut' 2-3

Hertha BSC Berlin-Werder Bremen karşılaşmasının ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.Karşılaşmanın ikinci yarısında 57. dakikada Marko Marin’den aldığı bir pası iyi değerlendiren Mesut, ceza sahasına girdi ve topu filelere göndererek, Werder Bremen’i 1-0 öne geçiren golü attı.74. dakikada yine Marin’in bir pasını iyi değerlendiren Tim Borowski durumu 2-0 yaptı.

Bu gole 77. dakikada Lukasz Piszczek karşılık verdi ve durum 2-1 oldu. 83. dakikada bu kez Mesut’un sol tarafa attığı bir pası alan Brezilyalı oyuncu Naldo, topu filelere göndererek, durumu 3-1 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında Patrick Ebert, Hertha BSC Berlin adına bir gol daha atarak durumu 3-2 yaptı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Werder Bremen, deplasmandan 3 puan alarak, toplam 7 puanla ligde 3. sıraya yükselirken, Mesut da bu sezon ligde 3. golünü atarak gol krallığında 4 golle lider durumda bulunan Stefan Kiessling’in (Bayer 04 Leverkusen) ardından, lig maçlarında 3 golü bulunan Eren Derdiyok (Bayer 04 Leverkusen) ile birlikte 2. sırada yer aldı.


4. hafta karşılaşmasında Hamburger SV-1. FC Köln maçı da 3-1 sonuçlandı.
Karşılaşmada Jose Paolo Guerrero 19 ve 64. dakikalarda Hamburger SV adına attığı goller ile takımını 2-0 öne geçirdi. 75. dakikada 1. FC Köln’de oynayan Adil Chihi durumu 2-1 yaptı.86. dakikada Trochowski penaltıdan attığı gol ile Hamburger SV’nin 3. golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hamburger SV 3 puan daha aldı ve toplam 10 puanla ligde birinciliğe yerleşti. Bayer 04 Leverkusen de 10 puanla ikinci sırada bulunuyor. Alman 2. Ligi’nde de bugün oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan 1. FC Magdeburg-1. FC Union Berlin karışlaşmasında da Berlin adına ilk golü 59. dakikada Kenan Şahin attı. 77. dakikada Tobias Werner’in attığı gol ile maç 1-1 berabere sonuçlandı.

YORUM YAZ