MENÜ

Sarı-Lacivert mucize: 2-1

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Manisaspor'u Semih'in 90+4'te attığı golle 2-1 mağlup etti. Önce Güiza takımını öne geçirdi, Ergin'in golü Kadıköy'de soğuk duş etkisi yaptı. Maç bu skorla bitecek derken sahneye "nöbetçi golcü" çıktı ve attığı golle takımına altın değerinde 3 puanı kazandırdı.

Sarı-Lacivert mucize: 2-1

Haberin Devamı



FENERBAHÇE, LİGDE YENİLMEZLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
Turkcell Süper Lig’de Manisaspor’u 90 4. dakikada Semih’in attığı golle 2-1 yenen Fenerbahçe, ligde yenilmezliğini sürdürerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ligin ilk 3 haftasında 3 galibiyet alan Fenerbahçe, zorlandığı karşılaşmada Manisaspor’u 2-1 yenerek, 4. haftada 4. galibiyetini aldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Denizlispor’u 2-0, 2. haftada kendi sahasında Sivasspor’u 3-0 ve 3. haftada da deplasmanda Diyarbakırspor’u 3-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, Manisaspor karşısından da 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ligde puanını 12’ye çıkaran sarı-lacivertliler, yarın Ankaraspor’la karşılaşacak Galatasaray’ın önünde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ligde ilk 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Manisaspor ise bu sezon ilk yenilgisini aldı.

GÜİZA, İKİ MAÇ SONRA GOL ATTI
Ligde iki haftadır gol atamayan Güiza, Manisaspor maçında takımının ilk golünü attı. Ligin ilk haftasında Denizlispor’a 2 gol attıktan sonra Sivasspor ve Diyarbakırspor maçlarını boş geçen İspanyol golcü, Manisaspor’a attığı golle ligde bu sezon 3. golüne ulaştı. Karşılaşmada 72. dakikada Kazım’ın yerine oyuna giren Semih ise 90 artı 4. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirirken, Diyarbakırspor maçından sonra bu sezon ligdeki 2. golünü attı.

Haberin Devamı

EMRE KIRMIZI KART GÖRDÜ
Karşılaşmanın 75. dakikasında kırmızı kart gören Emre, takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 75. dakikasında bir pozisyonda sarı kart gören Emre, itirazlarını sürdürürken, hakem Tolga Özkalfa, milli futbolcuyu direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

FENERBAHÇELİ ATLETLER KUPALARIYLA TUR ATTI
Atletizmde Türkiye Süper Lig’de erkekler ve bayanlarda şampiyon olan Fenerbahçe’nin sporcuları, karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na çıktı. Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası’nda 2 gün süren organizasyon sonunda erkeklerde ve bayanlarda şampiyon olan Fenerbahçe’nin atletleri, ellerinde kupalarıyla sahada tur atarak, taraftarlarını selamladı. Fenerbahçe’de, Manisaspor ile yapılan maç öncesi sakatlanan Gökhan Gönül, son anda kadrodan çıkarıldı. Son maçlarda oynadığı futbolla övgüler alan Gökhan, dünkü antrenmandan sonra ayağında ağrı hissedince, Manisaspor maçının kadrosunda yer almadı. Gökhan’ın yerine ilk 11’de Bekir görev aldı. Bekir, bu sezon ilk kez bir resmi maçta ilk 11’de görev yaptı.

ALEX İLK 11’DE SAHAYA ÇIKTI
Fenerbahçe’de sakatlıktan sonra ilk kez dün takımla birlikte çalışan kaptan Alex de Souza, Manisaspor maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Ligin 2. haftasında Sivasspor ile Kadıköy’de yapılan lig maçının 8.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve bir süredir tedavi gören Brezilyalı futbolcu, sakatlığının ardından bir kez takımla çalışmasına karşın teknik direktör Christoph Daum tarafından ilk 11’de oynatıldı.

ROBERTO CARLOS, EMRE VE GÜİZA İLK 11’DE
Daum, FC Sion ile yapılan rövanş maçında dinlendirdiği Roberto Carlos,Emre ve Güiza’ya Manisaspor maçında ilk 11’e görev verirken, Bilica’yı yine yedek soyundurdu. FC Sion maçında ilk 11’de sahaya çıkan Vederson, Semih ve Uğur bu akşam yedek kalırken, Selçuk maç kadrosuna alınmadı.Sarı-lacivertlilerde sakatlığı geçen Mehmet Topuz ile Ali ve Volkan Babacan da Manisaspor maçında yedekler arasında yer aldı. Bu arada, Özer ile sakatlıkları bulunan Deivid ve Deniz de maç kadrosuna alınmadı.

STATTA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Fenerbahçe-Manisaspor maçında 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.Statta tribünlerin üst kısımlarına Türk bayrakları asılırken, futbolcular sahaya çıkarken, "10. Yıl Marşı" çalındı. Bu sırada maraton tribünün üst kısmanda büyük bir Türk bayrağı açıldı. Türk Telekom tribününde de Mustafa Kemal Atatürk’ün "Zafer, Zafer Benimdir Diyebilenindir" sözlerini asan taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla bir süre tezahürat yaptı. Fenerbahçeli futbolcular da sahaya, "Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye" pankartıyla çıkarken, statta zaman zaman "10. Yıl Marşı" çalındı.

BİLET FİYATLARINA PROTESTOYA DEVAM
Fenerbahçeli taraftarlar, kale arkası tribün biletlerinin 55 lira olmasını Manisaspor maçında da protesto etti. Türk Telekom tribününde taraftarlar, "Halka kapılarımız geniş açılım iki gözüm, Kapılar 55 lira be gözüm" şeklinde pankart açarak, tepkilerini sürdürdü. Fenerbahçe-Manisaspor maçında özellikle Migros tribününde büyük boşluklar göze çarptı.

YORUM YAZ