MENÜ

'Oyundan memnunum'

Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında ağırladığı Bursaspor'la 1 - 1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası tribünlerden yine, "Fatih Tekke" ve "Sadri gol gol" sloganları yükseldi.

'Oyundan memnunum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Bross maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Bugün oyunculara yöneltebileceğim hiçbir olumsuz eleştiri yok. Gayet iyi oynayıp ellerinden geleni yaptılar. İkinci yarıda gol pozisyonlarını da yakaladık. Ama geliştirdiğimiz ataklar tek tip ve savunulması kolay ataklardı. Oyunun her bölümünde biz egemendik. Karşı takım da fırsat buldukça kontratak oynadı, tehlikeli de oldular. Neyse ki ikinci golü yemedik. Bugün oyundan ve mücadeleden memnunum" dedi.

Haberin Devamı

Bross, "Sivas maçından sonra ne oldu?" sorusunun ardından sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sivas maçından sonra ne olduğu sorusuna ben de yanıt verebilmek isterdim. Hazırlık döneminde yükselen bir performans gösterdik. Sivas maçından sonra ne olduysa oldu işler yolunda gitmemeye başladı. İşler yolunda gitmemeye başladı. Hasta ve sakat oyuncular oldu. Ne oldu da motor teklemeye başladı? Elimizdeki kadro bu ve bunlarla yola devam etmek zorundayız. Bulabileceğimiz çözümleri de bu kadro içinden bulmalıyız."

Teknik direktör Broos, "Kendi durumunuzu değerlendirmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "Düşünmüyorum" yanıtını verdi. Broos, arayı iyi değerlendirmek istediklerini de vurgulayarak, "Yattara'nın da aramıza katılacak olması sevindirici. Hücum oyuncusuna ihtiyacım olmadığını hiçbir zaman söylemedim, benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu futbolcu Ferhat ise, "Lige kötü başladık. Şanssızlığımız var. Bunu biz de istemeyiz. İki haftalık arayı çok iyi değerlendirerek İstanbul BB maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. Bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Pozisyonlar kaçabilir. Artık geriye bakmamamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Colman da, "Yüksek tempoda bir maç oynadık. Perşembeden kalan yorgunluk maçın belirli bölümlerinde ortaya çıktı. Ne yazık ki 3 puanı çıkarmayı başaramadık" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Günün anlamı büyük. Zafer Bayramı'nı kutlarken ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Bu anlamlı günde Zafer Bayramı'nda buradan zaferle ayrılmak istiyoruz. Kazanmanın getirileri bize çok fazla olacaktı. Artık zirvenin takımı olduğumuzu herkese gösterme adına önemli bir karşılaşmaydı bizim için. Kazanmak için gelmiştik. Trabzon'u burada yenmek her takım için önemli bir olaydır. Sonuç istediğimiz gibi olmadı ama Trabzon deplasmanında alınan bir puana seviniyoruz. Ama kaçırdığımız iki puana da üzülüyoruz. Böyle çelişkiler yaşadığımız bir maç oldu. Final paslarını iyi değerlendirebilseydik buradan galibiyetle dönebilirdik. Trabzonspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulup lige renk katması da en büyük dileğimiz" diye konuştu.

YORUM YAZ