MENÜ

'Caner ile anlaştık'

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin ile kesin olarak anlaştıklarını doğrularken; Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti.

'Caner ile anlaştık'

Atatürk Havalimanı'ndan, THY'nin tarifeli uçağıyla Ankara'ya giden Sarı-kırmızılı takımda, yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, "Hem ligde, hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankaraspor'dan 3 puan alıp, yolumuza devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin'in transferi konusunda ise, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini vurgulayarak, "Caner ile bir mutabakata vardık. CSKA Moskova ile de son aşamaya geldik. Şartlarımızı kabul ettikleri takdirde transferi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu sözlerine ekleyen Haldun Üstünel, nihai kararlarını, teknik direktör Frank Rijkaard'la Ankara'da yapacakları toplantıda vereceklerini söyledi.

Öte yandan Üstünel, maç programı olarak sıkışık bir döneme denk gelen Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak da, siyah-beyazlıların erteleme yönünde isteği olacağı şeklindeki iddiaların sorulması üzerine, "Bizim bu yönde başvurumuz olmayacak" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ