MENÜ

"Beşiktaş İstanbul'un üçüncü büyüğü'"

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 15 Eylül ve 25 Kasım'da karşılaşacağı Manchester United, resmi internet sitesinden Siyah Beyazlı takım ile ilgili bilgiler yayınladı.

"Beşiktaş İstanbul'un üçüncü büyüğü'"

İngiliz Kulübü, Beşiktaş'ın, İstanbul'un 3. büyük takımı olduğunu belirtildi.

Beşiktaş'ı, "İstanbul'daki komşuları Fenerbahçe ve Galatasaray'ı gölge gibi takip eden takım" olarak tanımlayan site, Siyah Beyazlı takımı İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan Chelsea, Arsenal ve Tottenham Hotspur rekabetini örnek vererek açıklamaya çalıştı. Londra'da yaşanan bu 3 takımın rekabetinde Tottenham Hotspur'un yerini Türkiye'de Beşiktaş'ın aldığını, Siyah Beyazlı takımın Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra 3. sırada yer aldığını kaydeden site, "Geçtiğimiz sezon gülen taraf Kara Kartallar oldu. Ancak bu sezon çok iyi bir başlangıç yapamadılar. Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa finalini kaybettiler. Türkiye Ligi'nde de ilk dört maçta sadece 1 galibiyet alabildiler" ifadeleri ile Beşiktaş'ın bu sezon ki durumunu vurguladılar.

Haberin Devamı

"İNÖNÜ STADI'NDA 2007'DE OYNANAN BEŞİKTAŞ-LİVERPOOL MAÇINDA SES REKORU KIRILMIŞTI"


Beşiktaş İnönü Stadı hakkında da bilgilerin bulunduğu açıklamada, İnönü Stadı'nın İstanbul'un en güzel yapılarından biri olduğu belirtiliyor. Beşiktaş'ın 24 Ekim 2007'de Liverpool ile oynadığı ve 2-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi maçında Siyah Beyazlı taraftarların "En çok ses çıkarma rekorunu" kırdığı hatırlatılıyor.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Beşiktaş İnönü Stadı, İstanbul'un en güzel yapılarından bir olarak göze çarpıyor. Bu statta 2007 yılında oynanan Beşiktaş-Liverpool maçında ses rekoru kırılmıştır. Ancak bu karşılaşmadan iki hafta sonra İngiltere'de oynanan maçta Liverpool Beşiktaş'ı 8-0'lık skorla mağlup etmiştir."

Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kariyeri ve elde ettiği başarılardan da bahsediliyor. Denizli'nin Almanya'da, Türk Milli takımında ve Türkiye'de çalıştırdığı takımlarda kazandığı başarılar da dile getiriliyor.

"BEŞİKTAŞ'IN YILDIZ OYUNCUSU VE ORTA SAHADAKİ YARATICI GÜCÜ MATIAS DELGADO"

Beşiktaş ile ilgili son bilgiler, "Takımın yıldız oyuncusu" olarak gösterilen Matias Delgado hakkında verilmiş.

Arjantinli oyuncu için, "Beşiktaş'ın orta sahadaki yaratıcı gücü" ifadesi kullanırken, Delgado'nun
sakatlığı sebebiyle bir süre daha forma giyemeyeceğinin altı çizilmiş.

YORUM YAZ