MENÜ

Taraftarlar hâlâ şampiyon

Beşiktaş yeni sezonda İnönü'de taraftarıyla ilk kez buluştu, Dolmabahçe'de inanılmaz bir atmosfer oluştu. Kara Kartal galip gelemedi, ancak tezahürat bir an olsun susmadı.

Taraftarlar hâlâ şampiyon

Çifte şampiyon Beşiktaş, yeni sezonda ilk kez İnönü Stadı’nda taraftarlarıyla bir araya geldi. Siyah-Beyazlılar’ın inişli-çıkışlı performansına, hafta içi olmasına ve ramazan ayına rağmen, İnönü Stadı’nın tribünleri tıklım tıklım doluydu. Mücadele öncesinde tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, teknik direktör Mustafa Denizli’yi de unutmadı. 90 dakika başlamadan önce sahaya çıkan tecrübeli çalıştırıcı, çiçeklerle karşılandı. Takımlarından iyi futbol ve galibiyet bekleyen Siyah-Beyazlı futbolseverler, İnönü’de dün çok heyecanlı anlar geçirdi; hop oturup, hop kalktı.

Alkışlarla uğurladılar
Kara Kartallar sahada elinden geleni yapmasına rağmen, gol yollarında etkisiz kaldı. Gol gelmeyince taraftarların desteği arttı, ama Kartal bir türlü topu filelerle buluşturamadı. Maçın son bölümünde sahaya giren bir taraftar, tribünlerden büyük tepki topladı. 90 dakikanın son düdüğünün ardından Beşiktaş 4 haftada 6. puanını yitirmişti, ancak taraftarlar oyuncuları alkışlarla soyunma odasına uğurladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ