MENÜ

Tabata: Rüyada gibiyim

Beşiktaş'ın yeni transferi Rodrigo Tabata formayı giydi, oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız, “Çok büyük bir kulübe geldim. 2 hafta sonra M.United'a karşı oynayacak olmam ise inanılmaz” dedi

Tabata: Rüyada gibiyim

Beşiktaş’ın 10.5 numarası Rodrigo Tabata, dün Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçirdi, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor’dan transfer edilen Brezilyalı yıldız Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, “Taraftar, camia ve yönetim... Her açıdan çok büyük bir kulübe geldim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi. Uyum sorunu yaşamayacağını ifade eden Tabata, “Tello, Bobo ve Nobre gibi aynı dili konuştuğum arkadaşlarım var. Takım arkadaşlarımın hepsi bana yardım edecektir. En kısa sürede ilk 11’de forma giyip, taraftarın karşısına çıkmak istiyorum. Beşiktaş taraftarı gerçekten çok ateşli. Onların desteğiyle de daha iyi olacağım” ifadesini kullandı. Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri de değerlendiren Sambacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

‘Her takımı yenebiliriz’
“Manchester United’a lafım yok, oldukça güçlü bir kulüp. CSKA ile Wolfsburg ise bizim ayarımızda. Her takımı yenecek güçteyiz. 2 hafta sonra Manchester’a karşı forma giyeceğim. Bu durum beni çok heyecanlandırıyor, açıkçası inanılmaz. Umarım Şampiyonlar Ligi’ne zaferle başlarız”


Gaziantepspor’a 13.5 milyon Euro
Beşiktaş, Tabata’yı renklerine bağlayarak bu sezon Gaziantepspor’dan ikinci transferini yapmış oldu. Sezon başında İsmail Köybaşı’nı 5.5 milyon Euro’ya renklerine bağlayan Kartal, bu transfere karşılık Serdar Kurtuluş’u da Kırmızı-Siyahlı kulübe vermişti. 19 yaşındaki İsmail’e verilen yüksek bonservis bedeli, uzun süre konuşulurken Beşiktaş yine Gaziantep’ten bu kez 8 milyon Euro’ya Rodrigo Tabata’yı aldı. Siyah-Beyazlılar, bu sezon Antep’ten transfer ettiği iki futbolcuya toplam 13.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş oldu.

Haberin Devamı

Yönetime büyük tepki
Beşiktaş’ın 10.5 numara olarak Tabata’yı transfer etmesinin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar ayağa kalktı. Brezilyalı oyuncuya verilen 8 milyon Euro’yu oldukça fazla bulan Beşiktaşlı futbolseverler, taraftar sitelerinde ve forumlarda Başkan Yıldırım Demirören ile idarecilere ateş püskürdü. 2010’da yapılacak başkanlık seçimi için taraftarlar internet sitelerine sayaçlar koyarken, ‘Demirören’in heykelini Antep’in girişini diksinler’, ‘Şampiyonlar Ligi’nden aldığımız parayı Antep’e verdik’ gibi ifadeler kullanıldı.

YORUM YAZ