MENÜ

‘Ne yapıyorsunuz beyler!'

Milli maç arasında takıma 4 gün izin vermeyi planlayan Denizli, kaybedilen puanlar sonrasında iki günlük izni kesti. Kurt hoca, “İdmanda yaptıklarımız burada kalıyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum” dedi.

‘Ne yapıyorsunuz beyler!'

Önce Belediye, sonra Gençlerbirliği, şimdi de Gaziantepspor... Daha ligin dördüncü haftasında üçüncü beraberliğini alan Beşiktaş’ta Mustafa Denizli oyuncularına fena patladı. Milli maçlar nedeniyle araya girecek olan Süper Lig maçlarını gözönünde bulunduran tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantep mücadelesinin ardından öğrencilerine 4 gün izin vermeyi planlıyordu. Böylece Şampiyonlar Ligi maratonu başlamadan önce takım dinlenme fırsatı bulacaktı. Ancak İnönü’deki beraberlik, tüm planları alt-üst etti. Öğrencilerine kızan deneyimli hoca, 4 günlük tatili, 2 güne indirdi ve pazartesi gününe bir antrenman koydu.

Haberin Devamı

‘Bunları aşacağız’
Maç bittikten sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir toplantı düzenleyen başarılı çalıştırıcı, “Burada çalıştıklarımız, uygulamalarımız burada kalıyor. Maçlarda bambaşka bir performans sergiliyorsunuz ve yaptıklarımız havada kalıyor. Tahminlerimizin üç katı kadar fazla puan yitirdik. Altından kalkacak kapasite, sizlerde mevcut. Yoğun bir çalışma temposuna girip, bunları da aşacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ