MENÜ

Lincoln, Frankfurt yolcusu

Henüz kendisine takım bulamayan Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Skibbe ile Almanya'da biraraya geldiği ve transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Lincoln, Frankfurt yolcusu

Galatasaray’la FIFA’lık olan ve kadro dışı bırakıldıktan sonra henüz kendisine takım bulamayan Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln’ün, geçen sezon Sarı-Kırmızılılar’ı çalıştıran Frankfurt’un teknik direktörü Michael Skibbe ile buluştuğu öğrenildi. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in haberine göre, Lincoln ile Skibbe’nin geçtiğimiz perşembe akşamı Frankfurt Interconti Oteli’nde buluştukları ve yemek yiyip uzunca görüştükleri yazıldı. İkilinin bu buluşması, transfer görüşmesi olarak yorumlanırken Bild Gazetesi, Skibbe’nin, “Cassio Lincoln yeni bir kulüp arıyor” açıklamasına yer verdi.

Haberin Devamı

Almanya’ya Dede’yi görmeye gelmiş!
Lincoln’ün dün oynanan Frankfurt-B.Dortmund maçı nedeniyle, konuk takımdaki yakın arkadaşı olan Dede ile buluşmak için Almanya’ya geldiği haberlerine rağmen, Brezilyalı futbolcunun yeni takımının bu iki kulüpten biri olacağı öne sürüldü.

YORUM YAZ