MENÜ

Kaptan: Her göreve hazırız

Cim Bom'un yıldızı Arda Turan, “Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da, ya da takımın '10' numarası da oluruz. Biz Galatasaray'ın evladıyız, takımın başarısı için buradayız” dedi.

Kaptan: Her göreve hazırız

Sarı-Kırmızılılar’ın kaptanı Arda Turan, Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, “Bizim bütün mücadelemiz Galatasaray’ın iyiliği içindir. Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da... Yeri geldiğinde takımın ‘10’ numarası oluruz. Anlatmak istediğim şu; bize ne görev verilirse o yapılır. Biz Galatasaray’ın evladıyız. Takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız, Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak.O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hedef şampiyonluk...
Sezon başı itibariyle performasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Arda, “Avrupa kupalarından çok ümitliyim. Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır. Bize öğretilen, yaşatılan budur. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım her şey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ