MENÜ

İşte Tabata'nın forma numarası!

Rodrigo Tabata, FANATİK'e özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Tabata'nın forma numarası!

Mustafa Denizli, “Bize 10 değil 10.5 numara lazım” dedi, bütün Türkiye ezberledi. Haftalarca dillerden düşmedi, herkes 10.5 numarayı konuştu. Sonunda transfer gerçekleşti, Antepli Tabata resmen Beşiktaşlı oldu. Peki Brezilyalı futbolcu Kartal’da kaç numarayı giyecek. Rodrigo Tabata açıklıyor: 10.5 numarayım ama o formayı giyemiyorum. 105 de imkansız. Ben de o nedenle 15’i seçtim. Yani 10 artı 5.



Delgado’yu geçti Alex’e geçildi
Geçen sezon Tabata ve 3 büyüklerde onunla aynı pozisyonda oynayan yıldızların gösterdiği performanslara baktık. 28 yaşındaki Brezilyalı, Delgado’dan çok daha iyi, Alex’ten kötü...

Haberin Devamı

Futbolcu Maç Dakika Gol Asist
Alex de Souza 26 2115 11 12
Rodrigo Tabata 26 2158 11 7
Cassio Lincoln 23 1823 8 12
Matias Delgado 26 1848 6 5



'Kebap gitti, suşi geldi!'
8 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle büyük yankı uyandıran Rodrigo Tabata, FANATİK’e özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan Brezilyalı yıldız, “Beşiktaş büyük bir kulüp olduğu için buraya geldim. Gaziantepspor’un ve İbrahim Kızıl’ın bu transferde büyük katkısı var. İstanbul çok güzel bir yer. Antep’te baklavayı çok sevmiştim. Ama fıstığı hiç yiyemedim, çünkü kabuğunu her açtığımda içi yere düşüyordu! Büyükbabam bir Japon. Artık İstanbul’da Japon yemeklerini de bulacağım. Antep’te hep kebap, hep kebap... Ama o da güzeldi. Şampiyonlar Ligi’nde M. United’a lafım yok, ama CSKA ile Wolfsburg, bizim ayarımızda... Güzel şeyler yapacağız. Ben taraftarı severim, onlarla daha iyi olacağım” dedi. Tabata’nın eşi Renata ise, “Gaziantep’te sadece ev temizliyor ve spor yapıyordum. Ama İstanbul’da bol bol gezeceğim” ifadesini kullandı.



Muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu’ya konuşan Tabata, özel yaşamıyla ilgili, çarpıcı açıklamalar yaptı ve Beşiktaş taraftarına mesaj gönderdi.

YORUM YAZ