MENÜ

Galacticos Başkent'te

Arda'lı, Elano'lu, Keita'lı, Baros'lu Cim Bom, bu sezon ilk kez Ankara'ya gidiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Ankaraspor karşısında taraftarlardan büyük destek bekliyor....

Galacticos Başkent'te

Oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi mest eden Galatasaray, bu sezon ilk kez Başkent’in yolunu tutuyor. Ankaraspor ile yarın akşam deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla yine zafer için sahada olacak. Galatasaray Yönetimi ise Ankara’da yaşayan taraftarlardan büyük destek bekliyor. Yenikent Asaş Stadı’nda yapılacak zorlu 90 dakika öncesinde, Ankaraspor Yönetimi Sarı-Kırmızılı futbolseverler için kale arkasında 4 bin 860 bilet ayırdı. Ancak bu sayının 10 bini aşması bekleniyor. Ev sahibi ekibin, Ankara’nın en az taraftarı bulunan kulübü olmasından dolayı, Galatasaraylı futbolseverlerin tribünleri tıklım tıklım doldurması bekleniyor.

Haberin Devamı

Görkemli karşılama...
Öte yandan bugün basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak son idmanın ardından THY’nin tarifeli uçağıyla Başkent’e gidecek olan Sarı-Kırmızılı kafileye, Ankara’da görkemli bir karşılama yapılacağı belirtildi. Havalimanında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için Ankara Emniyeti de şimdiden harekete geçti.

Raşit Altun

YORUM YAZ