MENÜ

Elano yine ilk onbirde

Kayserispor ağlarına müthiş bir füze gönderen, Estonya temsilcisi Levadia Tallinn karşısında sahanın yıldızı olan Cim Bom'un süper transferi, Ankaraspor karşısında da ilk 11'de görev alacak.

Elano yine ilk onbirde

Galatasaray’ın, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’den transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Elano Blumer, yavaş yavaş Sarı-Kırmızılı forma altında ilk onbirdeki yerini sağlamlaştırmaya başladı. Galatasaray’ın, Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında Estonya temsilcisi Levadia Tallinn’le oynanan karşılaşmasında ilk kez sahaya onbirde çıkan tecrübeli futbolcunun, Süper Lig’de Pazartesi günü oynanacak olan Ankaraspor sınavında da sahaya çıkması bekleniyor. Tallinn mücadelesindeki performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan 28 yaşındaki futbolcuya ‘hazır ol’ mesajını veren Frank Rijkaard’ın, oyun kurucu görevini Elano’ya vereceği ifade edildi.

Herkesi hayran bırakmıştı
Sarı-Kırmızılı formayı ilk kez Süper Lig’deki Kayserispor sınavında giyen Elano, uzaktan attığı harika golle herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Levadia sınavına onbirde başlayan Brezilyalı yıldız, karşılaşmanın en etkili ismi olarak dikkat çekerken, attığı nefis paslarla da kalitesini göstermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ