MENÜ

Daum'un şifresi: 4

İlk kez sezona 3 maçın 3'ünü de kazanarak giren Alman hoca, Manisaspor'u da devirip, Fenerbahçe'deki 4. yılında, 4 maçın 4'ünü de kazanan 4. teknik direktör olmak amacında.

Daum'un şifresi: 4

Manisaspor karşılaşması, teknik direktör Daum açısından da büyük önem taşıyor. Fenerbahçe’de 4. yılını yaşayan Alman hoca, Denizli, Sivas ve Diyarbakır galibiyetleriyle ilk kez sezona 3’te 3 yaparak girme mutluluğunu yaşamıştı. Amaç bunu 4’e taşımak. Eğer Manisaspor maçı da kazanılırsa, Christoph Daum, Fenerbahçe’deki 4. yılında, sezona 4’te 4 yaparak başlayan 4. teknik direktör olacak. 1864/65 sezonunda Oscar Hold, 1974/75’te Valdir Pereira Didi, 1994/95’te de Holger Osieck, ilk 4 haftayı kayıpsız geçmişti...
Sion rövanşına 4 değişiklikle çıkan ve “Manisa maçı çok daha zorlu olacak” diyerek asları dinlendirdiğini itiraf eden Daum’un, antrenmanlarda oyuncularını sürekli olarak rakibi ciddiye almaları konusunda uyardığı belirlendi.

Tecrübeli teknik adamın, “Rakibi küçümsemek başımıza olmadık işler açabilir. Her maçın hakkını vererek oynamamız gerekiyor. Ciddiyet her zaman başarıyı getirir. Sion maçında muhteşem bir taraftarımız vardı. İşler kötü giderken devreye girip, bize adeta can verdiler. Bu muhteşem taraftarı mutlu etmek birinci görevimiz.Bunu aklınızdan çıkarmayın” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ