MENÜ

'Cim Bom'u daha görmediniz'

Tallinn gibi zayıf bir rakip karşısında alınan beraberliği önemsemeyen teknik direktör Rijkaard, “Maç eksiği olan oyuncularımı değerlendirdim. Yavaş yavaş istenen seviyeye ulaşıyoruz” diye konuştu.

'Cim Bom'u daha görmediniz'

Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard, Levadia Tallinn deplasmanında alınan beraberliğin ardından mutsuz değil, umutluydu... Her takımın inişler ve çıkışlar yaşayabileceğini dile getiren genç çalıştırıcı, “7 maçtır üst üste galip geliyorduk. Ancak bu beraberlikle birlikte galibiyet serimiz bozuldu. Bu sonucu önemsemiyorum. 5-0’ın rövanşına hazırlanmak zordur. Ayrıca uzun bir yolculuk yaptık, maç eksiği bulan futbolcularımız şans buldu. Şu anda telaşa yer yok, takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Gerçek Galatasaray’ı herkes çok yakında görecek” ifadesini kullandı.

‘Takım ruhu oluştu’
Artık Ankaraspor maçına kilitlendiklerini belirten Hollandalı teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı: Herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Takım ruhu tamamen oluşmuş durumda... Bu noktada bizim işimiz kolaylaşıyor. Daha iyi futbol oynayacağımızın sözünü veriyorum. Hem ligde, hem de Avrupa’da daha başarılı bir Galatasaray sahada olacak...

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ