MENÜ

Aslan Caner

Trabzonspor, CSKA Moskova'yla anlaştı ve Caner Erkin için söz aldı. Ancak gelişmeleri yakından takip eden genç futbolcu, Moskova kulübüne son mesajını yolladı: Ya Galatasaray'a giderim ya da takımda kalırım.

Aslan Caner

Galatasaray, CSKA Moskova forması giyen Caner Erkin ile her konuda anlaşmış, hatta kontratlar bile hazırlanmıştı. Ancak bu transfer, Trabzonspor’un da devreye girmesi ve Rus temsilcisiyle söz kesmesinin ardından çıkmaza girdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından genç yıldız ise kulübü CSKA’ya resti çekti. Trabzonspor’a gitmek istemediğini belirten genç yıldız yöneticilere, “Ya Galatasaray’a giderim, ya da CSKA’da kalırım” dedi. Caner’in Galatasaray’da oynamak istemesinin ardından Trabzonspor’un bu transferdeki girişimleri sonuçsuz kalırken, Galatasaray ile CSKA arasındaki temaslar sıklaştırıldı. Sarı-Kırmızılılar, Caner’i hem kiralık hem de satın almak konusunda şartları masaya yatırdı.

Haberin Devamı

1 milyon Euro’luk pürüz
Büyük ölçüde biten transferde artık tek pürüz kaldı. Galatasaray, genç futbolcuyu bu sezon kiralamak önümüzdeki sezon satın almak amacında. CSKA, kiralamak için 200 bin Euro, bonservisi için de 4 milyon Euro istiyor. Cim Bom ise, yapılacak mukaveleye ‘Önümüzdeki sezon başı satın alırız’ maddesi ekletirken bonservisi 3 milyon Euro’ya indirmek istiyor. Pazarlıklar da artık 1 milyon Euro için yapılıyor.

Zafer Büyükavcı

YORUM YAZ