MENÜ

Timsah ilk peşinde

Sezona fırtına gibi giren Bursaspor, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Teknik direktör Sağlam, “Tarihimizde Avni Aker'de galibiyetimiz yok. Bu hasret bitecek” dedi.

Timsah ilk peşinde

İlk 3 haftada 6 puan toplayan ve Süper Lig’de üçüncülüğe yerleşen Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Takımın son durumu hakkında bilgi veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iddialı açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un lig tarihinde Trabzon deplasmanında hiç galip gelemediğini hatırlatan Sağlam, “Bu hasrete yarın son vereceğiz, Trabzonspor karşılaşması bizim için çok farklı. Bursaspor tarihinde bir ilki başarmak istiyoruz. Avni Aker’de galip geleceğiz” dedi. Öncelikli hedeflerinin Avrupa’ya gitmek olduğunu, bu doğrultuda ilk ligi ilk 5 takım arasında bitirmeyi amaçladıklarını belirten genç hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Haftanın maçı olacak’
“Trabzonspor’un sıkıntılı bir dönem geçirdiği ortada. Ancak iyi bir Anadolu takımı. Haftanın en iyi maçlarından biri olacak. Transfer çalışmalarımız ise devam ediyor. Görüştüğümüz bir çok isim var. Gerek görmemiz halinde, yönetimimiz takıma takviye yapmaktan kaçmaz”

Haberin Devamı
YORUM YAZ