MENÜ

Dev ziyaret

Efes Cup için Ankara'da bulunan Milli Basketbol Takımı dün Çankaya Köşkü'ne çıktı. Milliler'i önce TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin daha sonra da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kabul etti

Dev ziyaret

Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi son hazırlık turnuvası olan Efes Cup’ta mücadele eden Milli Takımımız dün hem TBMM’ye hem de Çankaya Köşkü’ne çıktı. Önce TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından kabul edilen 12 Dev Adam, ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün misafiri oldu.

Haberin Devamı

Şahin’e 24 numaraMilli Takım Kaptanı Ömer Onan Mehmet Ali Şahin’e üzerinde 24 yazılı Milli Takım formasını hediye etti. Şahin “Neden 24” diye sorarken Federasyon Başkanı Demirel, “24’ncü Meclis Başkanı olmanız nedeniyle” karşılığını verdi.

Gül’ün ilk forması!
Çankaya Köşkü’ndeki kabul ise basına kapalı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Gül, karşılamasının hemen ardından Milli oyunculara “Gerçekten 12 Dev Adam’mışsınız” diye seslendi. Kabulde Gül’e, Milli basketbolcuların imzalarını taşıyan forma hediye edildi. Gül, forma için teşekkür ederken, “Böylelikle benim de ilk defa bir basketbol formam oluyor” dedi.





TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Milli Takımı’nın Efes Cup’taki performansını esprili bir şekilde eleştirdi: “Her şeyin kefareti var, bunun kefaretini Avrupa Şampiyonası’nda ödeyeceğinizi düşünüyorum”

Rakibimiz Büyük Britanya
Efes Cup’ın 3. gününün sonunda Makedonya’ya 78-67 yenilen Büyük Britanya, Milli Takımımız’ın klasman maçındaki rakibi oldu. 12 Dev Adam bugün saat 16.00’da Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek. Millilerimiz, grubunu galibiyet alamadan sonuncu tamamlamıştı

YORUM YAZ