MENÜ

1461'in Kartal avı

Yavru Fırtına dün İstanbul'da esti. Kartalspor'a konuk olan Bordo-Mavililer, Gökhan'la öne geçti, İlhan skoru eşitledi. Mustafa Akçay'ın öğrencileri üst üste ikinci zaferini ise Mustafa Tiryaki'nin golüyle elde etti.

1461'in Kartal avı

Bu sezon yükseldiği PTT 1. Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla adeta rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen 1461 Trabzonspor, dün de İstanbul’da Kartalspor’a acımadı. Zirve yolunda emin adımlarla yürüyen ‘Yavru Fırtına’ Kartalspor’u 2-1’lik skorla geçti, ilk iki için bir hayli iddialı konuma geldi. Sezonun ikinci yarısında kadrosuna kattığı tecrübeli isimlerle ateş hattından kurtulmak isteyen Kartalspor ise ev sahibi olmasına rağmen taraftar gücünü arkasına alan 1461 Trabzonspor’a boyun eğdi, 25 puanda kaldı. İstanbul’daki Trabzonlular’ın ve Kartalspor taraftarlarının tezahüratları eşliğinde başlayan mücadelede iki takım da istekliydi. Ancak Mustafa Akçay yönetiminde deyim yerindeyse muhteşem bir sezon geçiren Bordo-Mavililer, 14. dakikada öne geçti. Mustafa Tiryaki’nin pasında Gökhan Alsan’ın vuruşu ağlarla buluştu: 0-1. 17’de farkı 2’ye çıkarma şansı Yusuf’la kaçtı, son haftaların formda ismi net fırsatı harcadı. 40’ta ev sahibi ekipte Ali Zitouni gole yaklaştı. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Son söz Tiryaki’den

İkinci yarıya skoru çevirmek isteyen Kartalspor hızlı başladı. 61’de beraberlik golü takımın tecrübeli ismi İlhan Şahin’den geldi. 72’de Kartalspor rakip kalede tehlikeli oldu, ancak bu atak sonuçsuz kaldı. Oyunu hızlı başlatan 1461 Trabzonspor, Ofoedu’nun hazırladığı pozisyonda Mustafa Tiryaki’nin şık golüyle zafere uzandı, üst üste 2. galibiyetini aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ