MENÜ

1 numaralı problem!

Almanya kalecisi Neuer resmi maçlarda son golü milli formayla Avusturya'dan yedi. Tecrübeli file bekçisi bu tarihten sonra B.Münih'le 6 resmi karşılaşmada rakip forvetlere geçit vermedi.

1 numaralı problem!

Dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Manuel Neuer, Almanlar’ın bugünkü kritik karşılaşmada güvendiği isimlerin başında geliyor... Sezon başında Schalke’den Bayern Münih’e transferi olay olan ve iki takımın karşı karşıya geldiği Bundesliga maçında Veltins Arena’da posterleri yakılan 25 yaşındaki kaleci son dönemdeki müthiş performansıyla dikkat çekiyor. Elemelerde oynanan sekiz maçta rakip forvetleri 5 kez mağlup olan Neuer, son golü 2 Eylül’de Avusturya ile yapılan karşılaşmada Harnik’ten yedi. Neuer bu tarihten sonra Bayern Münih formasıyla çıktığı altı resmi mücadelede rakibe oyunculara geçit vermedi.

Haberin Devamı

Güney Afrika’da parlamıştı

Başarılı kaleci; Bundesliga’da Freiburg (7-0), Schalke (1-0), Bayer Leverkusen (3-0) ve Hoffenheim (0-0) karşısında gol yemedi. Manuel Neuer, Bayern’in Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal (1-0) ve Manchester City (2-0) ile oynadığı maçlarda da kalesini rakiplere kapattı. Güney Afrika’da yapılan 2010 Dünya Kupası’nda da Panzerler’in yarı finale kadar yükselip, turnuvayı üçüncü tamamlamasında büyük pay sahibi olan Neuer, bugünkü zorlu sınavda A Milli Takımımız’a büyük sorun yaşatacak gibi gözüküyor.

Boateng: 2-0 kazanırız

Alman Milli Takımı’nın Gana asıllı yıldızı Jerome Boateng bugünkü Türkiye maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Alman Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine konuşan Manchester City’li oyuncu, “Şu ana kadarki performansımızla ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Ancak henüz işimiz bitmedi, galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Amacımız yüzde 100 başarı...” dedi. Skor tahmini sorulan Boateng, “Sanıyorum bugün gol yemeden 2-0 kazanacağız” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ