MENÜ

Taraftar ikiye bölündü

Fenerbahçe'de uzun süredir gündemi meşgul eden Alex De Souza meselesi, yönetimin ve Aykut Kocaman'ın tasarrufu sonucunda yıldız oyuncunun kadro dışı bırakmasıyla sona erdi.

Taraftar ikiye bölündü

Sarı-Lacivertliler'de, Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk turunda oynanan Spartak Moskova maçında Alex De Souza'nın forma giymemesi sonucu patlak veren kriz, yıldız oyuncunun Kasımpaşa maçında oyundan alındıktan sonra tribüne çıkmasıyla devam etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kaptanının son dönemde sergilediği hareketlerden hoşnut olmayan ve cezasız kalmaması gerektiğini düşünen Aykut Kocaman, yönetimle gerçekleştirdiği toplantıda, Alex De Souza'nın kadro dışı bırakılmasına karar verdi. Haber, resmi sitede duyurulduktan sonra, taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyadan tepkilerini ifade eden Fenerbahçeliler, adeta ikiye bölündü. Sarı-Laciverliler'in bir kısmı kararı doğru bulurken, bir kısmı da efsane olarak görülen Alex'in takımdan böyle gönderilmesine sert tepki gösterdi.

'Fanatik.com.tr'de yer alan ankete bugün saat 17.30' kadar katılan 70 bin taraftarın yüzde 57'si kararın yanlış olduğunu ifade ederken, yüzde 43'ü de yönetimin ve Kocaman'ın kararına destek verdi.

YORUM YAZ