MENÜ

Mancini faturayı Çakır'a kesti

Cüneyt Çakır için, “Gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum” diyen Mancini, “Umarım bir daha bu hakemle karşılaşmayız” dedi. İtalyan hoca, üst düzey 20 oyuncusu olmadığı için yeterli rotasyonu yapamadığından da dert yandı

Mancini faturayı Çakır'a kesti

Aslan’ın hocası Roberto Mancini, Kasımpaşa karşısında sahaya sürdüğü kadroyla eleştirilerin odak noktası oldu. Telles’i kulübeye çeken, Sabri’yi sol bek oynatan, tecrübesiz Berk Ünsal’a 11’de görev veren İtalyan teknik adam, Arena’da alınan ağır yenilgiyle şok yaşadı. İtalyan çalıştırıcı, 90 dakika sonunda yaptığı açıklamada ise faturayı hakem Cüneyt Çakır’a kesti. Çakır için, “Gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum” diyen Mancini, “Semih’e yapılan bariz bir faul var. Sonrasında gelen ilk gol ve kırmızı kart, kırılma anı oldu. Sonrasında skor buraya geldi” ifadesini kullandı. Kasımpaşa’ya karşı 85 dakika 10 kişi oynamanın zorluğundan bahseden 49 yaşındaki teknik adam, “Kolay değil, Kasımpaşa’nın çok etkili silahları vardı. Umarım bir daha bu hakemle karşılaşmayız” açıklamasını yaptı.

‘Rakiplerden 8 maç fazla oynadık’

Basın toplantısında oyuncularına da göndermede bulunan Mancini, “Devre arasında iyi çalıştık, bu çalışmaların meyvesini nispeten topladık. Diğer takımlara kıyasla belki 8 maç fazla oynadık. Oynayan futbolcular da neredeyse aynı. 20 tane üst düzey oyuncumuz yok ve aynı isimlerle oynamak zorundayız. Bu çalışmaların ikinci yarıya yansımadığı konusuna katılmıyorum” dedi. Sorumululuğu üstüne aldığını belirten İtalyan hoca, kadroyla ilgili eleştirileri de, “Bursaspor’u 6-0 yendiğimiz takımın aynısıydı. Sadece Burak yoktu” sözleriyle yanıtladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ