MENÜ

'O hep bizim başkanımız'

Futbolcular, Yıldırım'la yaptıkları görüşmeden bir hayli etkilendi. Kuyt, "Süreci birlikte yaşadık ve yaşayacağız. O, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başkanımız olmaya devam edecek” dedi. Kadlec de, “Şampiyon olarak en güzel hediyeyi vereceğiz” ifadesini kullandı

'O hep bizim başkanımız'

Aziz Yıldırım’ın yaptığı konuşmayı dikkatle dinleyen futbolcular, görüşme sırasında olduğu kadar sonrasında da duygusal anlar yaşadı. Özellikle yabancı oyunculardan Kuyt’ın sözleri, günü özetler gibiydi. “Biz bu süreci hep birlikte yaşadık” diyen Hollandalı futbolcu, “Bundan sonra da birlikte yaşayacağız. O bizim başkanımız. Şimdiye kadar böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Elbette üzgünüz ama hep onun yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Diğer futbolcuların tümü bu görüşte birleşirken, Michal Kadlec de şunları söyledi: “Başkanımızın, Antalyaspor maçında attığım gol için beni tebrik etmesi büyük bir mutluluktu. Bizim kazanacağımız şampiyonluk başkanımıza en büyük hediyedir. Bunun için de çalışıyoruz. Şampiyon olup en güzel hediyeyi vereceğiz. Beşiktaş ile zor bir maça çıkacağız. Başkanımızın bizden istediğini yerini getirip, kazanacağız ve şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.”

Futbolcuların planı

Bu arada futbolcuların kendi aralarında yaptığı konuşmalarda arzu ettikleri konu da şampiyonluk turunu başkan Aziz Yıldırım’la birlikte atmak. Beşiktaş maçını kazanmaları halinde mutlu sona ulaşacak olan Sarı-Lacivertliler, bir sonraki hafta Saracoğlu’nda Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmada infaz süreci başlamaması durumunda kupayı Yıldırım’la birlikte kaldırmayı hedefliyor.

‘Cevabı sahada vereceğiz’

Aziz Yıldırım’la ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan gelen haber Samandıra’da moralleri alt-üst ederken, teknik direktör Ersun Yanal devreye girdi. Başkanla dün yapılan konuşma sırasında duygusal anlar yaşayan öğrencilerine uyarılarda bulunan Yanal, “Biz sezon başından bu yana hep sahada olduk, sahada konuştuk. Şimdi başkanımız da sahada olmamızı istiyor. Ona en büyük armağanımız, derbide Beşiktaş’ı yenip 19. şampiyonluğa ulaşmak. Başkanımız için üzgünüz. Ancak biz işimizi yapmak zorundayız. Sahaya çıkıp, şampiyonluk yürüyüşünü sürdüreceğiz. Başkana en güzel hediyeyi bu şekilde vereceğiz. Alnımızın akıyla kazandığımız bu şampiyonlukla herkese de en güzel cevabı vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ