MENÜ

'Memur Teoman' lazım

Bu yazıya da Mevlana'nın o malum sözüyle başlayalım. "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük."

'Memur Teoman' lazım

Ne de olsa artık bu sezon da bir önceki gibi terk edip gitti. En kısa zamanda en çok şeyi söylemesi gereken Demirspor, önünü alamadığı bir çıkmaza girmiş durumda. 8 maçlık bilanço ise büyük holdingleri Tazmanya canavarına dönüştürebilecek minvalde. Hele dört maç önce yaşanan Ankaraspor faciası vardı ki; artık bu yıla da 'eyvallah' demek zorunda kaldılar. Yurdumuza geç gelen her şey gibi Demirspor'a da gülmek şimdilik nasip olmadı. Artık Demirsporlular'ın ömürleri yarından bir şeyler beklemekle geçti. Play-Off'lar ise artık Kaf Dağı'nın puslu bir köşesinde kaldı.

Haberin Devamı

Adana'nın bu soğuk iklimine kurtarıcı 'memur Teoman' lazım. Hayatını değil, yedi sülalesini kurtaracak çılgın tekliflere, sırf gurur kavramı için geri çevirecek bir kurtarıcı gerekiyor. 17 Aralık operasyonunun fezlekelerinin en zevkle okunanı da buydu bence. Kurtarıcı kim olur onu da yönetim bulsun.

TFF artık çirkin ve kötü tezahüratın ne olduğunu bir bildiriyle yayınlamalı. Bir küfür nedir, iki neden atılır. TFF ve uzantıları bunu iyi inceleyip özeleştiri yapması lazım. Fenerbahçe'nin 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı gözlemci raporunda yer alıyorsa demek ki bir şeyler için kullanılıyor demektir. İnsan işe yaramadığı bir bilgiyi neden depolasınki zihninde. 'Biz her sloganı kayıt altına alıyoruz' açıklaması ise sadece basit ve çocukların bile inanamayacağı günü kurtarma girişimidir. Fatih Terim'in ismi geldikten sonra zaten stat fiilen olmasa da ruhen kapanmıştı. Nice kapalı sahalara o zaman!

Haberin Devamı

Maça baktığımızda Şimşekler'in 1-0 mağlup olması kısa süreliğine standart durum akımını hatırlattı. Soyunma odasında o denli harekete geçirecek bir konuşma yapmış olacak ki Ercan Albay, ilk defa önde basma taktiği geldi akıllarına Şimşekler'in.

İkinci 45'te gelen 3 gol, Demirlilerin haftaya mutlulukla başlamasına neden olurken, Ordu için liderlik koltuğuna oturmamak anlamına geldi. Buna da o zaman nice mutlu pazartesilerine.

Reşat Çöteli

YORUM YAZ