MENÜ

'Kupa Bursa'nın olacak'

Final bileti için 2-2'nin rövanşında yarın Galatasaray'ı ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör İrfan Buz ise iddialı mesajlar veriyor: Onlar Galatasaray ise biz de Bursaspor'uz.

'Kupa Bursa'nın olacak'

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynayacakları Galatasaray mücadelesini değerlendirirken, iddialı sözler sarf etti. “Onlar Galatasaray’sa, biz de Bursaspor’uz” diyerek söz başlayan Yeşil-Beyazlılar’ın hocası, “Yarın çok zorlu bir maça çıkacağız. Galatasaray büyük takım. Futbolcularım son damlalarına kadar her şeyini ortaya koyacak. Bu müsabakaya kendi sahamızda taraftarlarımız önünde ne olursa olsun kazanmak için oynayacağız. Bursaspor forması taşıdığınız zaman sahada bunu göstermek zorundasınız. Galatasaray karşılaşması için ‘sezonun maçı’, diyebiliriz. Kupayı Bursa’ya getirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

‘Taraftarı özledik’

Hedeflerinin kesinlikle kupayı kazanmak olduğunu dile getiren Buz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sonucu bilemem ancak futbolcularımız inanılmaz derecede özverili. Bu maçı bekleyecekler, odaklanacaklar ve inanılmaz derecede mücadele verecekler. Taraftarımız 2010’da da gördük, büyük bir güç. O gücü arkamıza alacağız. 12’nci adam gibi bizleri destekleyecekler. Onlarla birleşeceğimize ve güzel bir sonuç alacağımıza kesinlikle inanıyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ