MENÜ

'İpler artık bizim elimizde'

Galatasaray'ı sahasında 2-1'le devirirek puanını 43'e yükselten Sivas'ta gözler 4.'lük koltuğuna çevrildi. Trabzon'un da puan kaybetmesiyle iyice hırslanan Yiğidolar'da Carlos, öğrencileriyle toplantı yapıp önemli mesajlar verdi.

'İpler artık bizim elimizde'

Avrupa’ya gitme adına yoluna emin adımlarla ilerleyen Sivas’ta kriz masası kuruldu, sorunlar çözüme kavuştu. Carlos ve ekibi son kritikleri tesislerde yoğun çaba harcayarak yapmaya başladı. Galatasaray’ı yenerek zorlu bir virajı kayıpsız atlatan Kırmızı- Beyazlılar’da yeni hedef önümüzdeki pazartesi günü oynanacak Antalyaspor maçını kazanıp rahat bir nefes almak. Takıma bir gün izin veren Brezilyalı hoca, dün öğrencileriyle mini bir zirve yaptı, hepsini tek tek uyardı. ‘

Haberin Devamı

'Galatasaray’a karşı oynadığınız gibi’

Sözlerine, Cim Bom’a karşı sergilenen performanstan duyduğu memnuniyetle başlayan genç hoca, “Kazanılan zaferde mükemmel bir mücadele örneği gösterdiniz. Size gelen taraftarlara bu maçta hüsran yaşatsaydınız moralimiz en az seviyeye iner 4.’lük isteği hayalden öteye gidemezdi. Trabzon sadece averajla önümüzde. Artık ipler bizim elimizde. Antalya maçında da aynı direnci ve hırsı istiyorum.

YORUM YAZ