MENÜ

'Dördüncülük Sivas'ın'

Sivasspor'un yıldız ismi Aatıf, Antalya maçı öncesi FANATİK'e iddialı konuştu: Çok rahatız, motive olmuş durumdayız. Avrupa için bu engeli aşmamız gerekiyor. Ligin en güçlü takımlarından biriyiz, sezonu 4. bitireceğiz.

'Dördüncülük Sivas'ın'

Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor’da attığı birbirinden kritik gollerle krallık yarışında zirveye çıkan Aatıf, Antalya maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Bir gol daha atması halinde, bir sezonda Sivas adına en çok gol atan Eneramo’yu yakalayacak olan başarılı hücumcu, “Rekor elbette önemli. Böyle bir konuma geldiğimi ilk defa sizden duydum. Benim için öncelik elbette takımımın kazanması. Ancak bunu başarırsam da daha mutlu olurum. Galatasaray galibiyetiyle birlikte takımın morali arttı. Herkesin kendine olan güveni üst düzeydi. Bana göre Türkiye’nin en iyi savunma oyuncusu Da Costa’nın tekrar takıma dönmesi, büyük bir artı. Ligin en çok asist yapan oyuncularından Cicinho’ya da sahibiz” dedi.

‘Carlos bir başka!’

Antalya maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Aatıf, “Oldukça kritik bir maç. Kazanırsak üst sıraya çıkarız, kaybedersek kendimizi bir anda aşağıda buluruz. Herkesin elinden geleni yapacağını biliyorum. Hocamız Roberto Carlos, bize sezon boyunca çok yardımcı oldu. Gol atamadığım maçlarda her zaman destek oluyor. Çok pozitif bir insan.
Takımda Antalya sınavı öncesi hiç stres yok. Aksine çok rahat ve motive olmuş durumdayız. İyi bir sonuçla Sivas’a dönmek istiyoruz. Ligi 4. sırada bitireceğiz” diye konuştu.

M. Çağrı Davran

AATIF İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ