MENÜ

'Darısı Fener'e'

Konya'yı 3-1'le deviren Rize'de rota Fenerbahçe deplasmanına döndü. Yeşil-Mavililer'in başkanı Metin Kalkavan, kritik maçın primini 20 bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı, “İstanbul'dan da puan ya da puanlarla döneceğiz” ifadelerini kullandı.

'Darısı Fener'e'

Demokratik Kongolu futbolcu Lualua’nın 2 asist 1 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Torku Konyaspor’u 3-1 yenip rahat nefes alan Çaykur Rizespor’da moraller süper... Yeşil-Mavililer’in patronu Metin Kalkavan, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtip, aynı başarıyı bu haftaki Fenerbahçe maçında da sürdürmek istediklerini söyledi. Ligde kalma yolunda önemli avantaj sağladıklarını belirten Başkan Kalkavan, gözlerini Fenerbahçe maçına çevirdiklerini vurgularken şunları söyledi: “Sahamızda 4 maçtır galip gelemiyorduk. Torku Konyaspor’u mağlup ederek önemli bir maç kazandık. Matematiksel olarak kümede kaldığımızı söyleyemem ama çok büyük avantaj elde ettik. Özellikle bu hafta sonu oynanan maçlar, bizim lehimize bitti. Önümüzde 4 maç daha var. Bu maçlarda tüm puanlara talibiz. Keyifli ve kredili gidiyoruz. Uzun bir aradan sonra bu galibiyetle ikili bir seri yaptık.”

Dev maça dev prim

36 puanı bulunan ve Fenerbahçe maçını kazandığı takdirde ligde kalma hedefine büyük ölçüde ulaşacak olan Yeşil-Mavililer’de bu maça özel prim belirlendi. Kişi başı primin 20 bin TL’ye çıkarıldığını vurgulayan Kalkavan, “Futbolcularımızın sahada ellerinden geleni yapacaklarına eminim. Bütün oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Hepsi kaliteli. Öyle olmasa şu an bu sonuçları alamazdık. Torku Konyaspor’a karşı futbolcularım çok akıllı oynadı ve haklı bir galibiyetin altına imza attı. Hepsini tebrik ediyorum. Maç primini de kişi başı 20 bin liraya çıkardım” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ