MENÜ

'Barca'la aslanım!

Galatasaray, THY Avrupa Ligi'nde kader maçına çıkacak. Çeyrek finalde Barcelona önünde 2-0 geriye düşen Sarı- Kırmızılılar, İstanbul'a taşınan seriyi eşitlemek için mücadele verecek. Abdi İpekçi'deki ilk karşılaşma bugün saat 20.00'de başlayacak.

'Barca'la aslanım!

THY Avrupa Ligi’nde kulüp tarihinde ilk kez çeyrek finale kalma başarısı gösteren Galatasaray Liv Hospital, ‘ya tamam ya devam’ maçı için bugün sahada olacak. İspanya’da başlayan serinin daha ilk maçta Arroyo’nun sakatlığı ardından takımının motivasyonun düşmesiyle Barcelona önünde 2-0 geriye düşen Sarı- Kırmızılılar, İstanbul’a taşınan serinin 3. maçını kaybetmesi durumunda Avrupa’ya veda edecek. İşte Aslan’ın kader maçı, saat 20.00’de Abdi İpekçi’de oynanacak ve NTVSpor Smart’tan naklen yayınlanacak. Katalan ekibinin, temsilcimizi, İstanbul’da yenmesi durumunda ise, adını Milano’da düzenlenecek Final-Four’a yazdıracak. Galatasaray’ın galibiyeti halinde serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü yine İstanbul’da yapılacak. Sarı-kırmızılılar sahasında oynayacağı iki karşılaşmadan galip ayrılırsa, tur atlayacak takım İspanya’da 25 Nisan Cuma günü oynanacak beşinci ve son maçın ardından belli olacak.

Arroyo var, Navarro yok!


Bu arada ilk maçta sakatlık yaşayan ve sol bilek tendonunda esneme ile yırtık tespit edilen yıldız isim Carlos Arroyo büyük ihtimalle sahada olacak. Coach Ergin Ataman’da yaptığı açıklamada, Porto Rikolu oyun kurucunun oynamak istemesi durumunda, kendisine fırsat vereceğini belirtmişti. Galatasaray’da sakatlık sıkıntısı, ikinci maçta da Barcelona’da yaşandı. Bu kez Bordo-Mavili ekibin lider ismi, Juan Carlos Navarro sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadı. İspanyol skorerin ayrıca İkadroya da alınmadığı ve İstanbul’daki maçta oynama ihtimalinin düşük olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ